Politica de confidențialitate

Politică privind cookie-urile Aceasta este politica de confidențialitate a Shiro Medical SRL, cu adresa înregistrată la: mun. Chisinau, or. Codru, str. Tadeus Malinovschi, 16, MD2019(,, Shiro Medical”,, noi” sau „al nostru”). Politica de confidențialitate explică modul în care noi, în calitate de controlor de date, colectăm, utilizăm și împărtăşim informațiile pe care le primim sau le colectăm (ce pot include şi informații personale) prin intermediul paginii noastre web www.shiromedical.md, al aplicației noastre mobile, e-mail sau prin telefon (denumite, în mod colectiv, „Instrumente”), pe care le puteți utiliza pentru a rezerva tratamente medicale, conform listei noastre de servicii la prețurile aferente ( „tratamente de masaj”) (denumite colectiv  „Servicii”) și prin alte interacțiuni cu noi pe care le puteți avea în timpul diverselor noastre activități de marketing, precum și a altor activități. De asemenea, aceasta explică drepturile de care dispuneți ca utilizator al serviciilor noastre, pentru a controla utilizarea informațiilor Dvs. Informațiile personale înseamnă orice informații referitoare la o persoană fizică ce permit identificarea persoanei respective direct sau indirect din informațiile respective. În această politică, facem distincție între utilizatorii serviciilor în numele cărora se efectuează rezervări pentru tratamente de masaj sau în numele cărora sunt achiziționate produse, la care ne referim, Utilizatori”, și utilizatori ai serviciilor în numele cărora oferim tratamente de masaj, la care ne referim „Terapeuți”.
Înainte de a utiliza instrumentele noastre, citiți cu atenție prezenta politică de confidențialitate.

Alți termeni aplicabili.

În afară de această politică de confidențialitate și politica cu privire la cookie-uri, condițiile de utilizare a instrumentelor noastre se aplică, de asemenea, la utilizarea de către Dvs. a serviciilor și sunt, după caz, încorporate prin referință în această politică de confidențialitate. 1. Informațiile pe care le colectăm despre Dvs. La colectarea informațiilor, scopul nostru este de a furniza serviciile noastre utilizatorilor şi terapeuților noştri şi de a ne permite să răspundem cât mai bine solicitărilor de ajutor şi informații ale utilizatorilor şi terapeuților noştri, să îmbunătățim serviciile şi caracteristicile şi conținutul acestora, să promovăm serviciile noastre atât prin intermediul instrumentelor noastre, cât prin evenimentele organizate, buletine de știri, concursuri și promoții, în cazul în care avem permisiunea Dvs. să o facem.
• Categorii de informații pe care le colectăm de la Dvs. Referitor la utilizatori și terapeuți Date privind identitatea – informații utilizate pentru a identifica utilizatorii, inclusiv numele, prenumele, titlul, data naşterii, sexul, identificatorul și detalii privind parola utilizatorului și a terapeutului Date de contact – adresa poștală, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil Date financiare – conturi bancare ale terapeuților pentru a efectua plățile pentru servicii și detalii privind cartelele de plată pentru a gestiona plățile pentru tratamente de masaj de către utilizatori în numele terapeutului și achiziționarea de produse în numele distribuitorilor. De notat că noi nu colectăm informații complete despre cărţile de plată, ci lucrăm cu furnizorii de plăți terțe părți (a se vedea mai jos) pentru a procesa plata. Date tehnice – adresa protocolului de internet (IP), autentificare (parola), tip și versiune browser, localizare şi setarea fusului orar, tipuri și versiuni de plug-in-uri ale browserului, sistem de operare și platformă, și alte tehnologii pe dispozitivele utilizate de către utilizator pentru a accesa pagina web sau aplicația Dvs. Date de marketing și de comunicare – preferințe ale utilizatorilor și terapeuților în primirea materialelor de marketing din partea Shiro Medical și oricăror terțe părți afiliate.

Date operaționale – inclusiv interacțiunea cu serviciile și transcrieri ale apelurilor, mesaje din, chat live cu utilizatorii și terapeuții. Date de localizare – date utilizate pentru a permite terapeutului să găsească utilizatorul pentru a efectua tratamentul, iar utilizatorului pentru a verifica dacă a sosit terapeutul. Date agregate – date colectate, utilizate și partajate în orice scop, cum ar fi date statistice sau demografice, de ex., folosite pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările utilizatorilor în cadrul paginii web sau al aplicației și pentru a aduna informații despre baza noastră de utilizatori în ansamblu. Sau, în cazul terapeuților, putem colecta date, cum ar fi numărul de rezervări și informații despre program. Referitor doar la utilizatori: Date privind tranzacția – includ detalii despre produsele și serviciile pe care le-au achiziționat utilizatorii prin intermediul instrumentelor noastre. Date privind utilizarea – informații despre felul în care utilizatorii utilizează serviciile. Aceasta include modul în care interacționați cu serviciile, de exemplu, cât timp interacționați cu Shiro Medical la un anumit moment, cât de des este efectuată o rezervare și cu care părți ale serviciilor interacționați și ce caracteristici utilizați. Date despre profil – includ istoricul de navigare al utilizatorilor pe pagina noastră web, informații demografice, cum ar fi vârsta, sexul, nivelul de educație, feedback şi răspunsuri la sondaje, orice informații pe care le-ați făcut publice pe avizierele noastre sau în rețelele sociale. Date privind activitatea – lucrăm cu întreprinderile pentru a furniza serviciile noastre angajaților acestora. Dacă sunteți angajat al uneia dintre aceste întreprinderi, pentru a utiliza serviciile, va trebui să vă înscrieți prin intermediul instrumentelor noastre. Când veți face acest lucru, vom colecta informații direct de la Dvs. și vom putea, de asemenea, să le asociem cu informațiile furnizate de angajator, cum ar fi postul ocupat. Note de serviciu – putem colecta informații despre livrarea serviciul nostru, de exemplu, instrucțiuni despre accesul la o clădire. Furnizați aceste informații în mod voluntar. Noi transmitem aceste informații specialiștilor, astfel încât să poată înțelege anumite cerințe de acces/cerințe similare. Referitor doar la specialiști: Date de evaluare informații privind calificările și certificatele obținute de specialiști, rezultatele evaluării operațiunilor comerciale, datele din registre, datele privind activitatea si ratingul.Date de profil – fotografie, biografie, tratamente oferite și limbi vorbite de specialiști, ratingul mediu obținut prin evaluarea noastră, utilizând algoritmi de revizuire a ratingurilor și rezultate ale sondajelor de feedback, numär de rezervări și informații despre program.
• Informații pe care le putem colecta de la Dvs. în urma utilizării serviciilor Vom folosi aceste informații pentru a administra serviciile și pentru operațiuni interne, inclusiv pentru remedierea situațiilor problematice, analiză de date, cercetare de testare și în scopuri de cercetări statistice. Vom mai folosi aceste informații pentru a măsura eficiența modului de prezentare a conținutul și de livrare a serviciilor noastre, precum și de comercializare și publicitate. Aceste informații vor fi, de asemenea, utilizate pentru a vă permite să luați parte la caracteristicile interactive ale serviciilor noastre, atunci când alegeți să o faceți. Este alegerea Dvs. să furnizați sau nu informații. Cu toate acestea, dacă nu furnizați anumite informații, este posibil să nu puteți utiliza anumite funcții ale instrumentelor noastre sau nu vi se vor furniza anumite servicii.
• Informații pe care le putem colecta din alte surse sau care sunt colectate în mod automat Informațiile pot fi colectate de la afiliații noştri și de la surse terță parte, inclusiv, dar fără a se limita la, furnizorii noştri de servicii părți terțe (cum ar fi evenimente, servicii de marketing și furnizori de plăți), date accesibile publicului larg, alte companii și referințe. Atunci când vizitați pagina web, putem colecta automat informații suplimentare despre Dvs., cum ar fi tipul de browser sau dispozitivul mobil pe care îl utilizați, orice pagină web de pe care ați ajuns pe pagina noastră web și adresa Dvs. de IP (adresă unică ce identifică dispozitivul Dvs. în Internet) și sistemul de operare, ce sunt recunoscute în mod automat de serverul nostru. Dvs. nu puteți fi identificat în baza acestor informații. Acestea sunt folosite doar pentru a ne ajuta să vă furnizăm un serviciu eficient pe pagina web și pentru a colecta informații demografice generale în scopuri de utilizare agregată. Putem colecta periodic detalii personale din surse disponibile, cum ar fi Linkedin, sau dintr-un registru online disponibil publicului larg la care faceți referință în detaliile Dvs. sau de pe pagina web a companiei Dvs., pentru a vă contacta în interesele noastre legitime de afaceri cu oportunități de afaceri pe care, credem noi, le-ați putea solicita. La prima noastră comunicare cu Dvs., vom identifica dacă am obținut informațiile pe care le folosim în aceste scopuri de la o sursă terță parte. 2. Utilizarea informațiilor Dvs.Vom folosi informațiile personale descrise mai sus pentru:
(a) a identifica utilizatorii și specialiștii atunci când se conectează la contul lor;
(b) a ne permite să procesăm rezervările utilizatorilor de tratamente de masaj în numele specialiștilor și achiziționarea de produse în numele distribuitorilor, să trimitem confirmarea rezervărilor de servicii medicale sau să confirmăm anularea rezervărilor și pentru a le permite utilizatorilor și terapeuților accesul la alte informații sau asistență oferită prin intermediul serviciilor, pe care le solicită, inclusiv, dar fără a se limita la, solicitările de servicii pentru clienți sau asistență în soluționarea litigiilor, (c) a administra conturile utilizatorului și specialistului;
(d) a evalua și a verifica calificările și acreditările terapeuților și pentru a crea și a menține profilurile specialiștilor;
(e) a administra și a procesa colectarea plăților în numele specialiștilor pentru tratamentele de masaj rezervate de utilizatori și pentru a colecta plăți în numele distribuitorilor pentru produsele achiziționate de către utilizatori;
(f) a analiza utilizarea serviciilor și a vizitelor pe pagina web/în aplicație pentru a ne îmbunătăți conținutul și serviciile, inclusiv studiu al demografiei utilizatorilor noştri și urmărirea datelor despre vânzări;
(g) în cazul în care nu sunteți contra, vă vom trimite informațiile despre utilizatori și terapeuți care, considerăm, ar putea să vă fie de folos sau pe care ați putea să le solicitați de la noi, inclusiv comunicări de marketing, cum ar fi e-mailuri despre orice îmbunătățire a produselor sau serviciilor, promoții sau oferte speciale, evenimente, concursuri, produse sau servicii noi;
(h) în cazul în care nu sunteți contra, vă vom trimite informații despre orice îmbunătățiri ale produselor sau serviciilor existente, oferte speciale sau promoții, evenimente sau concursuri, produse noi sau servicii ale partenerilor de afaceri selectați cu grijă. Shiro booking@shiromedical.md nu face schimb de niciun fel de date personale ale utilizatorilor sau specialiștilor săi cu niciun partener de afaceri, dar puteți vedea numele partenerilor noștri de afaceri, logo-urile și alte referințe ale mărcilor acestora, în e-mailurile pe care vi le trimitem.

3. Scopuri și baze legale în care Shiro Medical utilizează datele Dvs.

Am prezentat în tabelele de mai jos o descriere a modului în care folosim informațiile Dvs. personale, categoria de informații pe care le acoperă și baza juridică sau bazele pe care ne sprijinim pentru a le procesa, inclusiv când ne bazăm pe interesele noastre legitime și ce identifică aceste interese. Pot exista mai multe baze legale pe care ne sprijinim pentru a procesa informațiile, în funcție de scopurile specifice în care le folosim. Când ne bazăm pe interese legitime, avem grijă să găsim un echilibru între drepturile Dvs. la viața privată și aceste interese.Rețineți că acestea sunt nişte exemple ale tipurilor de informații cu caracter personal pe care le colectăm și ale modurilor eventuale de utilizare a acestora. Putem colecta periodic alte tipuri de informații personale, inclusiv, dar fără a ne limita la, informații pe care ni le oferiți voluntar. Dacă aveți nevoie de mai multe informații, contactați-ne la booking@shiromedical.md.

Informații despre utilizator

Scop Tip de informații Bază legală pentru procesare Pentru a înregistra un utilizator nou Date privind identitatea, de contact, tehnice Necesare pentru executarea contractului cu Dvs.; în interesele noastre legitime de operare a serviciilor noastre pentru a analiza modul în care sunt utilizate serviciile noastre şi pentru a le dezvolta în continuare. Pentru a vă identifica ca utilizator când vă conectați la contul Dvs. Date privind identitatea, date tehnice Necesare pentru executarea contractului cu Dvs.; în interesele noastre legitime de operare a serviciilor pentru a analiza modul în care sunt utilizate serviciile noastre și pentru a le dezvolta în continuare. Pentru a procesa și a trimite o solicitare de masaj de la un utilizator Date privind identitatea, de contact, date de profil, date de evaluare, date despre locație, date tehnice, date despre tranzacție, date operaționale Necesare pentru executarea contractului cu Dvs.; în interesele noastre legitime de operare a serviciilor noastre pentru a analiza modul în care sunt utilizate serviciile noastre și pentru a le dezvolta în continuare. Gestionarea colectării plăților pentru tratamentele de masaj, rezervate de către utilizatori în numele terapeuților sau pentru produsele achiziționate de către utilizatori în numele distribuitorilor Date privind identitatea, date de contact, date financiare, date despre tranzacție, date operaționale Necesare pentru executarea contractului cu utilizatorii, terapeuții și distribuitorii Asistarea utilizatorilor în chat-urile live de pe site cu privire la întrebările și problemele ce apar Date tehnice, date operaționale, date privind identitatea, date de contact Necesare pentru executarea contractului cu utilizatorii noştri; în interesele noastre legitime să rezolvăm problemele apărute pentru a asigura că serviciile noastre se desfăşoară în cele mai bune condiții şi pentru a spori satisfacția utilizatorilor A administra și a proteja instrumentele și serviciile noastre (inclusiv remedierea situațiilor problematice, analiza datelor, testarea și revizuirea sistemului) Date privind identitatea, date de contact, date tehnice În interesele noastre legitime în vederea funcționării instrumentelor și serviciilor noastre, pentru a gestiona serviciile de administrare și IT și a proteja securitatea rețelelor A gestiona relația noastră cu utilizatorii prin trimiterea e-mailurilor de confirmare a rezervărilor pentru tratamente de masaj sau de anulare a rezervărilor sau cu privire la produsele achiziționate Date privind identitatea, date de contact, date tehnice, date despre tranzacții Necesare pentru executarea contractului cu utilizatorul; în interesele noastre legitime de a menține și de a îmbunătăți funcționarea serviciilor A solicita utilizatorilor să finalizeze evaluările de rating și sondaje de feedback cu privire la terapeuți și tratamentele primite Date privind identitatea, date de contact, de utilizare, de profil În interesele noastre legitime de a înțelege modul în care utilizatorii utilizează, se bucură și evaluează serviciile pentru asigura menținerea standardelor legate de tratamentul prin masaj A invita utilizatorii să participe la orice promoții, evenimente sau concursuri Date privind identitatea, de contact, de utilizare, date de marketing și de comunicare Cu consimțământ, în cazul în care este necesar prin lege, sau atunci când utilizatorii nu au prezentat obiecții; în interesele legitime ale companiei, pentru a încuraja utilizatorii să utilizeze serviciile A face recomandări și sugestii utilizatorilor Date privind identitatea, date de contact, date de utilizare, date de profil, date de marketing și de comunicare, date agregate In interesele legitime ale companiei de a se dezvolta și a creşte A face publicitate și marketing pentru pagina web, aplicație și serviciile noastre destinate utilizatorilor Datele de utilizare, date de marketing și comunicare, datele agregate Cu consimțământ, în cazul în care este necesar prin lege, sau atunci când utilizatorii nu au prezentat obiecții în cazurile de marketing direct cu comunicare prin e-mail; în cazul analizei și evaluării serviciilor și campaniilor noastre, în interesele legitime ale companiei de a se dezvolta și creşte A trimite utilizatorilor informații despre produse sau servicii, oferte speciale sau promoții, evenimente sau concursuri ale partenerilor de afaceri selectați cu atenție. Date privind identitatea, de contact, de utilizare, de profil, de marketing și comunicare, date agregate Cu consimțământ, în cazul în care este necesar prin lege; în interesele legitime ale companiei pentru a încuraja utilizatorii să utilizeze produsele și serviciile partenerilor noștri de afaceri A notifica utilizatorii cu privire la orice modificări aduse paginii web şi/sau aplicației noastre și/sau produselor și/sau serviciilor Date privind identitatea, date de contact Necesare pentru executarea contractului cu utilizatorul și în interesele legitime ale companiei pentru buna funcționare a serviciilor A notifica utilizatorii cu privire la orice modificare a politicii de confidențialitate sau a modificărilor aduse Termenilor și condițiilor noastre Date privind identitatea, date de contact Respectarea obligațiilor legale A menține o listă neagră/un sistem de identificare a fraudelor Date privind identitatea, date de contact, date financiare În interesele legitime ale companiei pentru a o proteja de fraude A înregistra notele de serviciu ce sunt folosite pentru a oferi terapeuților informații cu privire la oferirea unor tratamente Informații furnizate de către utilizatori, ce pot include informații de acces În interesele noastre legitime pentru a furniza servicii ce sunt la fel de eficiente și funcționează perfect. Aceste informații sunt furnizate în mod voluntar. A colecta date privind locația utilizatorilor pentru a informa terapeuții despre locația unde se va efectua tratamentul Date privind identitatea, date de contact, date despre locație Necesare pentru a executa contractul de prestare servicii pentru utilizator, în interesele noastre legitime de a furniza servicii ce sunt la fel de eficiente și funcționează perfect. Dacă acestea sunt colectate în mod automat prin dispozitivul Dvs., vi se va solicita să ne permiteți accesul la locația Dvs. Avem nevoie de locația Dvs. pentru a informa terapeuții unde va fi efectuat tratamentul. A furniza mediere între utilizator și terapeut, în cazul unei plângeri din partea unui utilizator cu privire la tratamentul nesatisfăcător Date privind identitatea, de contact, de evaluare, date financiare Necesare pentru executarea contractului de prestare servicii pentru utilizator, în interesele noastre legitime de a furniza servicii Informații despre terapeuți Scop Tip de date Bază legală pentru procesare Pentru a înregistra un terapeut nou Date privind identitatea, de contact, tehnice Necesare pentru executarea contractului nostru cu terapeuții, în interesele noastre legitime în vederea exploatării serviciilor A identifica un terapeut, atunci când acesta se conectează la contul său Date privind identitatea, date tehnice Necesare pentru executarea contractului nostru cu terapeutul A atribui și a transmite o rezervare de tratament prin masaj terapeutului corespunzător (în funcție de locație și/sau de profil, de rating sau de alegerea utilizatorului) Date privind identitatea, de contact, date de profil, date de evaluare, date despre locație, date tehnice, date despre tranzacții, date operaționale Necesare pentru executarea contractului cu utilizatorul, pentru executarea contractului cu terapeutul prin notificarea rezervărilor corespunzătoare A gestiona colectarea plăților de la utilizatori pentru tratamente de masaj în numele terapeuților și a gestiona transferul de plăți către terapeuți Date privind identitatea, de contact, date financiare, date despre tranzacții, date operaționale Necesare pentru executarea contractului nostru atât cu terapeutul, cât și cu utilizatorul (obligație de a procesa plata efectuată de utilizator şi obligația de a colecta plata în numele terapeutului pentru tratamente de masaj rezervate de utilizator). A acorda asistență terapeuților în chat-urile live de pe site cu privire la întrebările și problemele ce apar Date privind identitatea, de contact, date tehnice, date operaționale Necesare pentru executarea contractului cu terapeuții, în interesele noastre legitime de a rezolva probleme pentru a asigura buna funcționare a serviciilor şi pentru a spori satisfacția utilizatorilor A administra și a proteja pagina web, aplicația și serviciile noastre (inclusiv remedierea situațiilor problematice, analiza datelor, testarea și revizuirea sistemului) Date privind identitatea, de contact, date tehnice În interesele noastre legitime de a permite funcționarea paginii web, aplicației și a serviciilor noastre, a gestiona serviciile de administrare și IT și a asigura siguranța și securitatea rețelelor A gestiona relația noastră cu terapeuții prin trimiterea unor e-mailuri de confirmare a rezervărilor sau de anulare a acestora de către utilizatori Date privind identitatea, de contact, date tehnice, date despre tranzacții Necesare pentru executarea contractului cu utilizatorul, necesare pentru executarea contractului cu terapeutul, în interesele noastre legitime pentru menținerea și îmbunătățirea funcționării serviciilor A menține profilurile specialiștilor, inclusiv fotografie (fotografii), biografie, tratamente oferite, limbi vorbite. Date privind identitatea, de contact, de evaluare, date de profil Necesare pentru executarea contractului cu specialistul și utilizatorul, în interesele noastre legitime de a menține și de a îmbunătăți funcționarea serviciilor A revizui utilizarea de către specialiști a aplicației și experiența utilizatorului cu specialistul. De exemplu, putem analiza media ratingurilor obținute din evaluările noastre, folosind algoritmi aplicați pentru evaluări și recenzii. Vom lua toate ratingurile obținute începând cu programările anterioare cu clienții, se va aplica o evaluare ponderată a acestora, iar rezultatul va fi afişat în profilul Dvs, cât şi ca partea algoritmului de sortare atunci când clienților la căutare/rezervare li se prezintă lista de specialiști disponibili. Numărul de întâlniri, revizuirea evaluării de către utilizatori În interesele noastre legitime pentru menținerea și îmbunătățirea calității și funcționării serviciilor. A furniza feedback terapeuților din partea utilizatorilor, inclusiv rezultatele evaluării ratingurilor şi studiile privind feedbackul Date privind identitatea, de contact, de evaluare, date de profil Necesare pentru executarea contractului cu specialistul, în interesele noastre legitime de a menține și de a îmbunătăți funcționarea serviciilor. A invita terapeuții să participe la promoții, evenimente sau concursuri Date privind identitatea, de contact, date de utilizare, date de marketing și de comunicare Cu consimțământ, solicitat prin lege, în interesele legitime ale companiei pentru a încuraja terapeuții să utilizeze serviciile. A face publicitate și marketing pentru pagina noastră web, aplicație și serviciile prestate Date privind identitatea, de contact, de utilizare, de marketing și comunicare, date agregate Cu consimțământ, solicitat prin lege, în interesele legitime ale companiei de a se dezvolta și a crește. A trimite informații specialiștilor despre produse sau servicii, oferte speciale sau promoții, evenimente sau concursuri ale partenerilor de afaceri, selectați cu grijă. Date privind identitatea, de contact, de utilizare, de profil, de marketing și comunicare, date agregate Cu consimțământ, solicitat prin lege, în interesele legitime ale companiei pentru a încuraja specialiștii să utilizeze produsele și serviciile partenerilor noştri de afaceri. A notifica specialiștii despre orice modificare a paginii web și/sau a aplicației și/sau a serviciilor Date privind identitatea, date de contact Necesare pentru executarea contractului cu terapeutul și în interesele legitime ale companiei pentru a asigura buna funcționare a serviciilor. A notifica specialiștii despre orice modificare a politicii noastre de confidențialitate sau despre modificarea termenilor şi condițiilor contractuale Date privind identitatea, date de contact Respectarea obligațiilor legale. A menține o listă neagră/un sistem de identificare a fraudelor Date privind identitatea, de contact, date financiare În interesele legitime ale companiei pentru a proteja activitatea acesteia de fraude. A colecta date privind localizarea specialiștilor pentru a le partaja cu utilizatorii şi pentru a-i informa cu privire la momentul în care specialistul ar putea ajunge să livreze tratamentul Date privind identitatea, date de contact, date despre locație necesare pentru executarea contractului de prestare servicii pentru utilizator, în interesele noastre legitime de a furniza servicii care să fie cât mai eficiente. A înregistra rapoartele privind tratamentele, dacă utilizatorul activează această funcție, unele date personale ale specialistului vor fi incluse în acest raport de tratament. Date privind identitatea Necesare pentru executarea contractului de prestare servicii pentru utilizator, în interesele noastre legitime de a furniza servicii cât mai eficiente. Dacă acestea sunt colectate în mod automat prin dispozitivul Dvs., vi se va solicita să ne permiteți accesul la locația Dvs. A furniza mediere între utilizator și specialist, în cazul în care utilizatorul depune o plângere cu privire la tratamentul nesatisfăcător Date privind identitatea, de contact, de evaluare, date financiare Necesare pentru executarea contractului de prestare servicii pentru utilizator, în interesele noastre legitime de a furniza servicii A monitoriza utilizarea corectă de către specialiști a tehnologiei noastre brevetate și a datelor personale ale utilizatorilor Date privind identitatea, de contact, date tehnice, date de utilizare în interesele noastre legitime de a monitoriza utilizarea corectă a tehnologiei noastre brevetate și a datelor personale ale utilizatorilor și în scopuri de evidență.

4. Cum putem face schimb de informații pentru a presta servicii, este posibil să partajăm cu terapeuții informațiile pe care ni le furnizează utilizatorii pentru a le oferi asistentă în furnizarea tratamentelor de masaj rezervate de către utilizatori. Pentru a presta servicii, este posibil să partajăm cu utilizatorii informațiile pe care ni le furnizează specialiștii pentru a ajuta utilizatorii să aleagă un specialist şi pentru a rezerva un serviciu medical. Este posibil să împărtăşim informațiile pe care ni le furnizați sau pe care le colectăm în alt mod prin utilizarea serviciilor de către Dvs. (inclusiv, după caz, informații personale) unor terțe părți selectate cu grijă, inclusiv afiliaților, consultanților şi contractanților noştri, care susțin activitatea noastră, inclusiv, printre altele, prin procesarea tranzacțiilor, răspunsul la solicitări de informații sau asistență, primirea şi expedierea comunicărilor, analiza datelor, furnizarea altor servicii de sprijin, cum ar fi publicitate, PR, servicii legate de evenimente şi alte servicii legate de web, cum ar fi servicii de găzduire şi monitorizare web, inclusiv servicii ale furnizorilor de analiză și de căutare a informațiilor. Aceste terte părți vor pästra confidențialitatea informațiilor și le vor utiliza doar în măsura în care acestea sunt necesare pentru a furniza serviciul (serviciile) aplicabil(e) sau în cazurile în care acest lucru este permis sau prevăzut de lege. Câteva exemple de furnizori-cheie de servicii cu care lucrăm sunt Google (servicii de stocare în cloud, analiză și publicitate), Facebook si Instagram (servicii de marketing). În unele cazuri, colaborăm cu alte companii selectate cu atenție, parteneri de afaceri și periodic, cu acordul Dvs., în comunicările noastre vă putem trimite informații despre produsele sau serviciile acestor parteneri de afaceri părți terțe, selectați cu mare atenție. Nu facem schimb direct de date personale ce vă aparțin cu aceste terțe părți. Putem dezvălui statistici agregate despre vizitatorii paginii web pentru a descrie serviciile noastre potențialilor parteneri, agenților de publicitate, sponsorilor și altor terți respectabili, precum și în alte scopuri legale. În cazul în care suntem supuşi unei reorganizări sau compania este vândută unei terțe părți, sunteți de acord ca orice informații personale pe care le deținem despre Dvs, să fie transferate acelei entități reorganizate sau unei terțe părți. Putem dezvălui informațiile Dvs. personale, dacă suntem îndreptățiți legal să o facem sau trebuie să o facem conform legii (de exemplu, dacă acest lucru este cerut de lege sau printr-o hotărâre judecătorească sau dacă considerăm că o astfel de acțiune este necesară pentru a preveni frauda sau criminalitatea informatică sau pentru a proteja instrumentele sau serviciul, drepturile, proprietatea sau siguranța personală a oricărei persoane).
5. Informații pe care le puteți colecta în calitate de utilizator sau terapeut Dacă sunteți terapeut, trebuie să asigurați respectarea legislației aplicabile privind protecția datelor cu privire la orice informații cu caracter personal pe care le colectați despre utilizatori în timpul furnizării serviciilor. Shiro booking@shiromedical.md nu își asumă nicio responsabilitate pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Dacă sunteți utilizator, sunteți responsabil pentru orice utilizare necorespunzătoare a informațiilor cu caracter personal pe care le puteți colecta atunci când beneficiați de servicii. Shiro booking@shiromedical.md nu își asumă nicio responsabilitate pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. 6. Cookie-uri şi tehnologii similare Pagina web utilizează cookie-uri sau tehnologii similare pentru a colecta informații despre accesul Dvs. la pagina web. Cookie-urile sunt fişiere text mici ce includ un cod de referință unic pe care o pagină web îl transferă pe dispozitivul Dvs. pentru a stoca și uneori, pentru a urmări informațiile despre Dvs. O serie de cookie-uri pe care le folosim funcționează doar pe durata sesiunii Dvs. web și expiră când închideți browserul. Sunt şi cookie-uri folosite pentru a vă ține minte când reveniți pe pagina web, acestea având o durată de funcționare mai mare.
7. Forumuri publice Pagina web poate organiza periodic camere de chat, panouri de mesaje, grupuri de știri şi/sau alte forumuri publice, disponibile utilizatorilor și terapeuților. Orice informații care sunt dezvăluite în aceste spații devin informații publice, iar Dvs. ar trebui să fiți atenți atunci când folosiți aceste forumuri publice pentru a nu dezvălui informații personale.
8. Siguranța copiilor Este foarte important să protejăm siguranța copiilor, atunci când aceştia folosesc Internetul. Pagina web și serviciile noastre nu sunt destinate și nici direcționate spre copii și nu colectăm cu bună știință informații personale de la copii. Dacă considerați că copilul Dvs. ne-a furnizat informații personale, fără consimțământul Dvs., ne puteți avertiza la booking@shiromedical.md.
9. Linkuri externe Pagina web poate conține periodic linkuri către pagini web externe. Dacă faceți clic pe acele linkuri sau dacă activați aceste conexiuni, este posibil ca terțe părți să colecteze sau să partajeze informații despre Dvs. Nu deținem controlul asupra acestor terțe părți și nu suntem responsabili pentru conținutul acestor pagini web sau pentru practicile sau politicile de confidențialitate ale acestor terțe părți. Ar trebui să examinați cu atenție politica de confidențialitate a oricărei pagini web terță parte pe care o vizitați.
10. Procesarea plăților Toate operațiunile de plată, realizate prin intermediul serviciilor, sunt efectuate prin intermediul furnizorilor de plăți precum PayPal. Veți furniza direct informații despre cărțile de credit sau de debit acestor furnizori, care procesează detaliile de plată, criptează informațiile despre cărțile Dvs. de credit/debit şi autorizează plata. Prelucrarea informațiilor Dvs. de plată se face în conformitate cu termenii şi politicile de confidențialitate ale acestor terțe părți:
11. Securitate Acordăm o mare importanță securității tuturor informațiilor personale asociate atât utilizatorilor, cât și specialiștilor. Am implementat măsuri tehnice și organizatorice corespunzătoare pentru a asigura securitatea informațiilor Dvs. și pentru a proteja informațiile personale ce sunt transmise, stocate sau prelucrate în alt mod împotriva distrugerii, pierderii, modificării accidentale sau ilegale, divulgării sau accesului neautorizat. În plus, limităm accesul la aceste informații doar la angajații, agenții, contractanții și alte părți terțe care au nevoie să cunoască aceste informații în virtutea activității desfăşurate. Aceştia le vor procesa doar conform instrucțiunilor noastre și vor face obiectul unei obligații de confidențialitate. Siguranța și securitatea informațiilor Dvs. personale mai depinde şi de Dvs. Dacă aveți un nume de autentificare securizat şi/sau o parolă pentru accesarea anumitor părți ale paginii noastre web, sunteți responsabil să păstrați confidențialitatea acestora. Vă sugerăm să nu partajați cu nimeni detaliile de autentificare sau parola Dvs. De asemenea, vă solicităm să fiți atenți în ceea ce privește distribuirea informațiilor în zonele publice ale paginii web, cum ar fi panourile de mesaje. Informațiile pe care le distribuiți în zonele publice pot fi vizualizate de orice utilizator al paginii web sau al serviciilor. De asemenea, se recomandă să închideți browserul când ați terminat sesiunea de utilizator pentru a vă asigura că alte persoane nu vor avea acces la informațiile Dvs. personale. Din păcate, nu se poate garanta că transmiterea electronică a datelor pe Internet sau stocarea de informații să fie complet securizată sau fără erori și, prin urmare, nu putem garanta securitatea informațiilor pe care le plasați prin intermediul paginii web sau a serviciului, transmise prin intermediul paginii web sau a serviciului nostru, orice astfel de acțiune este efectuată pe propriul risc.
12. Stocarea de date şi transferuri internaționale Informațiile pe care le transmiteți prin intermediul serviciilor sunt trimise și stocate pe servere securizate, situate în interiorul și în afara Spațiului Economic European (“SEE”), de exemplu, în Statele Unite sau Australia. În cazul în care transferăm informațiile în afara SEE în acest mod, vom lua măsurile necesare pentru a asigura protecția continuă a drepturilor Dvs. la confidențialitate. De exemplu, după cum am menționat mai sus, colaborăm cu furnizorii de servicii cheie precum Google, Facebook, Paypal, Timely şi am semnat acte adiționale privind prelucrarea datelor ce reflectă mecanismele de transfer de date pentru a oferi o protecție adecvată datelor personale transferate în afara SEE. Dacă doriți mai multe informații în acest sens, ne puteți contacta. 13. Dezabonare În cazul în care dispunem de consimțământul Dvs. sau nu ați prezentat nicio obiecție de a beneficia (după caz), vom folosi informațiile Dvs. personale pentru a vă trimite prin e-mail comunicări legate de marketing și mesaje promoționale despre produsele/serviciile noastre sau pentru a vă trimite sondaje de feedback și solicitări de evaluare a ratingurilor cu privire la tratamentele furnizate. După cum s-a menționat mai sus, în cazul în care lucrăm și colaborăm cu parteneri de afaceri selectați cu mare grijă, comunicările prin e-mail pot conține și informații de la partenerii noștri de afaceri. Vă puteți oricând dezabona de la comunicările de marketing, făcând clic pe linkul de dezabonare inclus în fiecare comunicare de acest gen sau să ne înștiințați prin e-mail la adresa booking@shiromedical.md. 14. Cât timp păstrăm informațiile Dvs. Trebuie să păstrăm informațiile Dvs. (inclusiv informațiile Dvs. personale, în funcție de caz) atât timp cât sunteți utilizator activ al serviciilor, pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale față de Dvs. și atât timp cât este necesar sau este permis prin legislație Este posibil să fie necesar să păstrăm anumite informații personale chiar și atunci când un cont de utilizator a fost închis pentru perioade diferite, în funcție de categoria informațiilor personale vizate, de exemplu, pentru a ne pune în aplicare termenii, pentru a preveni frauda, pentru a identifica anumite probleme sau a rezolva litigii, în scopul ținerii corecte a evidențelor şi/sau în funcție de necesitățile activității noastre comerciale sau conform legii aplicabile. De asemenea, putem păstra anumite informații personale ca urmare a oricărei obiecții indicate de Dvs. față de primirea comunicărilor de marketing de la Shiro Medical, în scopul de a ne asigura că dorințele Dvs. sunt respectate în continuare și să nu vă mai contactăm. De asemenea, putem păstra informații agregate în scopuri de cercetare, dar și pentru a ne dezvolta și îmbunătăți serviciile. Nu puteți fi identificat în baza informațiilor agregate păstrate sau utilizate în aceste scopuri.
15. Drepturile Dvs. În anumite circumstanțe, aveți dreptul: să vi se furnizeze o copie a informațiilor Dvs. personale pe care le deținem; să solicitați rectificarea sau ștergerea informațiilor Dvs. personale pe care le deținem; să solicitați încetarea prelucrări datelor Dvs. personale în anumite circumstanțe; să nu acceptați prelucrarea datelor personale în scopul trimiterii e-mailurilor de marketing direct; să solicitați să restricționăm prelucrarea informațiilor Dvs. personale în timp ce verificăm sau investigām preocupările Dvs. să solicitați transferul informațiilor Dvs. către o terță parte; să retrageți consimțământul în cazul în care informațiile Dvs. personale au fost prelucrate în baza acestuia. Aveți dreptul să retrageți fără prejudicii acest consimțământ, prin trimiterea unui e-mail la adresa noastră booking@shiromedical.md sau făcând clic pe linkul de dezabonare ce se găseşte în partea de jos a e-mailurilor noastre. Dacă solicitarea sau preocuparea Dvs. nu este rezolvată în mod satisfăcător, vă puteți adresa autorității locale de protecție a datelor (a se vedea http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.html).
16. Schimbări în politica de confidențialitate Putem efectua periodic schimbări la prezenta politică de confidențialitate. În caz de o revizuire considerabilă a politicii, vă vom notifica înainte ca aceasta să între în vigoare fie prin intermediul paginii web, fie printr-o notificare (după caz). Orice astfel de modificări importante se vor aplica doar cu privire la informațiile personale colectate după intrarea în vigoare a politicii de confidențialitate revizuite.
17. Contactați-ne Ne puteți trimite orice întrebări sau preocupări cu privire la politica de confidențialitate sau orice întrebări legate de securitatea paginii web sau a serviciilor noastre:
prin e-mail booking@shiromedical.md, prin poştă Moldova, mun. Chisinau,
Or. Codru, Str. Tadeus Malinovschi, 16, MD-2019, Shiro Medical.
Prezenta politică de confidențialitate a fost actualizată ultima dată la 14 iuie 2019.